Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Zohan - lupa saksia

You Don't Mess with the Zohan 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Häpeilemättömän älyvapaa komedia väkivaltaan kyllästyneestä israelilaisesta superkommandosta (Adam Sandler), joka lavastaa oman kuolemansa ja muuttaa New Yorkiin toteuttaakseen haaveensa uudesta elämästä parturikampaajana. Sylvester Stallonelta lainatulla habituksella ja luontaisen topatulla jalkovälillä varustettu mies ryhtyy parantamaan maailmaa satunnainen hyvä teko kerrallaan kunnes saa tilaisuuden antaa todellisen panoksensa ihmiskunnalle thaihierontaa lähestyvillä kampaustaidoillaan.

Vapaasti vyöryvät sketsit perustuvat ennen kaikkea avoimeen hölmöilyyn, mutta myös populaarikulttuurin ikonit Mitäs me hirviöistä Rockyyn saavat osansa. Mukana on toki myös lista tunnistettavia nimiä pikkuosissa aina Chris Rockista Henry Winkleriin, Dave Matthewsista George Takeihin ja Mariah Careysta Rob Schneideriin.

Levyltä löytyy sekä alkuperäinen teatteriversio, että noin 4 minuuttia pidempi uusi versio, joka "unrated"-statuksesta huolimatta on sekin hyvin kilttiä viihdettä.

Upean jäsentynyt ja yksityiskohtainen 1080p-kuva hakee paahteisen lämminsävyistä toistoa, ja selviää helposti niistä haasteista mihin moni DVD on kaatunut. Ääniraita lainaa efektinsä suoraan budjettiluokan tehostekirjastosta, mutta vakuuttaa sitä vastoin hilpeän mauttomalla disko/überetnomusiikkiraidallaan. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa (mm. ohjaaja ja Adam Sandler), poistettuja kohtauksia (13 min.), mainio sarja sekalaisia dokumentteja elokuvan teosta (68 min.), ylimääräistä sähellystä (18 min.) ja BD-Live -linkki. Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Dennis Dugan
Pääosissa: Adam Sandler John Turturro Emmanuelle Chriqui Rob Schneider
Tarina: Adam Sandler Robert Smigel Judd Apatow
Kuvaus: Michael Barrett
Musiikki: Rupert Gregson-Williams

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2008Kesto: 117/113 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 207183EAN: 5051160229072

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään