Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Morning Glory

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Nuori tv-tuottaja (Rachel McAdams) yrittää kääntää uppoavan aamuohjelman uuteen kukoistukseen ennen määräajan umpeutumista. Suurimpana haasteena ja samalla ainoana oljenkortena on lukuisia palkintoja urallaan kerännyt, mutta sittemmin äksyksi vanhaksi mieheksi taantunut uutisankkuri (Harrison Ford).

Elokuvien "27 Dresses - hääkuumetta" ja "Paholainen pukeutuu Pradaan" käsikirjoittaja ei saa kaavamaiseen tarinaan oikein eloa ja dialogikin jää funktionaaliseksi. Juonen puutteet eivät häiritsisi jos näyttelijäkaarti vaastaavasti innostuisi irrottelemaan, mutta tästä ei näy merkkejä.

Harrison Fordin gravitas kantaa elokuvaa, vaikka mies on tässä suurimman osan ajasta kevyen sarjan ihmisvihaaja. Rachel McAdams puolestaan on roolissaan turhan hukassa ja irti hetkestä saadakseen sympatioita puoleensa. Pääjuonen kylkeen heitetty romanssi makasiiniohjelman tuottajan kanssa ei sinällään maistu epäuskottavalta, mutta liittyy tapahtumiin vain vähäisesti. Lopulta tunnelma yltää vain puolitiehen odotuksiin nähden, eikä täydellistä lämminhenkistä komediaa pääse syntymään.

Hyvä kuva on lämminsävyinen, terävä ja moitteettoman vakaa. Ääniraita kaipaisi hieman lisää eloa, mutta on teknisesti virheetön. Ekstroissa ohjaajan ja käsikirjoittaja Aline Brosh McKennan vaisu kommenttiraita ja yksi poistettu kohtaus (1 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Roger Michell
Pääosissa: Rachel McAdams Harrison Ford Diane Keaton Patrick Wilson
Tarina: Aline Brosh McKenna
Kuvaus: Alwin H. Kuchler
Musiikki: David Arnold

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2010Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 250329EAN: 7332431035799

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään