Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

R.I.P.D.

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Dark Horse -kustantamon sarjakuvaan löyhästi perustuva yliluonnollinen toimintaelokuva antaa Jeff Bridgesille ja Ryan Reynoldsille taivaallisten sheriffien tähdet ja uskoo miesten harteille maailmojen välisten rajojen ylläpidon. Men In Black ja Haamujengi-elokuville paljon velkaa oleva elokuva voisi olla erittäin koukuttava seikkailu ilman näitä elokuvia, mutta nyt kokonaisuus jää maukkaan kopion tasolle. Kun tapahtumapaikkana vielä on New Yorkin sijaan Boston tuntuu tarina sijoittuvan monella tapaa MIB:n rinnakkaisulottuvuuteen.

Elokuvan viehätysvoima lepää äksyn hyväsydämistä cowboyta näyttelevän Jeff Bridgesin hartioilla, joskin myös aisapari Ryan Reynolds ja pahis Kevin Bacon vetävät asiallisen yksiulotteiset roolisuoritukset. Ilman Bridgesiä tämä ei toimisi lainkaan, mutta toisaalta omaperäisemmällä tarinalla tämä voisi olla valloittavakin tapaus.

Erinomainen kuva ja ääni leipovat yhdessä maukkaan ja hillitysti revittelevän efektisirkuksen, joka osaa asiallisesti luoda toiminnan tuntua. Audiovisuaalinen kuosi on virheetön, mutta tälläkin saralla on vaikea välttyä MIB-viboilta.

Ekstroissa making of (8 min.), kaksi hyvää vaihtoehtoista alkua (10 min.), poistettuja kohtauksia (7 min.), vaihtoehtoisia avatareja (1 min.), mokia (4 min.) ja koosteet esianimoinnista (6 min.), efekteistä (6 min.), avatareista (7 min.) ja loppukohtauksen toteutuksesta (8 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Robert Schwentke
Pääosissa: Jeff Bridges Ryan Reynolds Kevin Bacon Mary-Louise Parker Stephanie Szostak
Tarina: Peter M. Lenkow David Dobkin Phil Hay Matt Manfredi
Kuvaus: Alwin Kuchler
Musiikki: Christophe Beck

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582951554

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään