Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Johnny English Reborn

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Johnny English kutsutaan takaisin maanpaosta tekemään tyhjäksi hämärä salamurhahanke, jonka kiikarissa on Kiinan pääministeri. Vuodet ovat muuttaneet valtiollisten tiedustelupalveluiden maailmaa, mutta muuttunut on myös Johnny English, joka nyt Jason Bournen ja Daniel Craigin Bondin vanavedessä on aiempaa kypsempi agentti keskellä tiukkailmeisempää toimintakomediaa. Ilmeen tarkistus näkyy ennen kaikkea tarinan vakavoitumisena ja mittakaavan suurentumisena, mikä on pelkästään hyvä asia vaikka ykkösosa olikin mainion megalomaaninen hupailu. Tekijöiden mukaan elokuva on nyt tyyliltään lähempänä alkuperäisiä Barclay's Bankin mainoksia, ja näin muistikuvien varassa tuntuu todellakin olevan.

Elokuva löytää mainion tasapainon jännityksen ja hupailun välillä, joskin paikoin Englishin hyväuskoisuus menee jo kivuliaisiin mittoihin, jos ei aivan yli asti. Elokuvan valovoimaisin jakso on kerrassaan upea ja ihastuttavan herrasmiesmäinen taka-ajo Hong Kongissa, mutta muutoinkin sketsit toimivat taattuun Rowan Atkinson -tyyliin. Oikeastaan vain aivan viimeisen gagin olisi suonut jääneen Leslie Nielsenille ja alastomalle aseelle 2½. Kyllä tätä voisi katsoa vielä seuraavankin elokuvan verran, mutta Atkinson on vihjaillut tämän jäävän näillä näkymin sarjan viimeiseksi osaksi.

Erinomainen kuva ja iskevä, tapahtumia hyvin ryydittävä ääniraita. Tehosteet toimivat tilassa ja koko elokuvassa on aiempaa suuremman toimintajännärin makua. Tunnussävelmä ei ole edellisosan Robbie Williamsin lurituksen tasolla, mutta muutoin musiikkiraita on hienosti mukana tunnelmissa.

Ekstrojen parasta antia edustavat leppoisan asiapitoinen ohjaajan ja käsikirjoittaja Hamish McCollin kommenttiraita ja tätä hyvin Rowan Atkinsonin kommenteilla täydentävä making of -dokumentti (25 min.). Myös pitkä sarja poistettuja ja/tai pidennettyjä kohtauksia ohjaajan alustuksin (39 min.) tarjoaa mielenkiintoista lisuketta elokuvalle, mutta uusia nauruja ei juurikaan mukaan mahdu. Näiden lisäksi mukana on hyvä kimara mokia (2 min.) ja koosteet Rowan Atkinsonin erinomaisuudesta (4 min.), elokuvan leluista (3 min.), Hong Kongista kuvauspaikkana (5 min.) ja pyörätuolitaka-ajosta (5 min.). Mukana myös Digital Copy omalla levyllään. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Oliver Parker
Pääosissa: Rowan Atkinson Dominic West Rosamund Pike Gillian Anderson Daniel Kaluuya Richard Schiff
Tarina: William Davies Hamish McColl
Kuvaus: Danny Cohen
Musiikki: Ilan Eshkeri

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Gillian Anderson on edennyt FBI-agentista brittitiedustelun johtajaksi
Gillian Anderson on edennyt FBI-agentista brittitiedustelun johtajaksi
Rosamund Pike
Rosamund Pike
Daniel Kaluuya
Daniel Kaluuya
Dominic West
Dominic West

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 271932EAN: 5050582879643

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään