Kino - Arvostelu

Every Thing Will Be Fine

Kanadalainen kirjailijakomeetta Tomas Eldan (James Franco) ajaa autollansa pikkupojan päältä. Syyttömänä kaahailuistakin saattaa välillä henki lähteä. Onnettomuuden jälkeen Tomasin maailma ei ole enää entisensä. Hän hakee anteeksiantoa ja myötätuntoa pojan äidiltä. Muut naissuhteet peilautuvat surun kautta. Osa tarinasta tuntuu muotoutuvan valmiiksi kirjan sivuille.

Ohjaajasuuruus Wim Wenders junnaa käsikirjoituksensa kanssa paljon Tomasia pahemmin. Hän ei saa upeasta taitelijakatraastaan täyttä iskua irti. James Franco jää yksieleiseksi ja tahallisen etäiseksi. Wendersin epätasaiseen katalogiin lisätään jälleen uusi luku. Tätä ylipitkää ja merkityksetöntä lukua esitti ohjelmistossaan sekä espoolainen Cine, että helsinkiläinen Rakkautta & Anarkiaa. (VA)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Wim Wenders
Pääosissa: James Franco Rachel McAdams Mari-Josee Croze Charlotte Gainsbourg Peter Stormare Julia Sarah Stone Robert Naylor Jack Fulton Patrick Bauchau Peter Miller
Tarina: Bjørn Olaf Johannessen

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2015Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: Espoo Cine / R&A2015 
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Espoo Cine / R&A2015) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään