DVD - Arvostelu

Shrek 2 DVD arvostelu kansi

Shrek 2

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Appivanhempien tapaamisesta kertova ensimmäinen jatko-osa on mainion ykkösosan jälkeen hienoinen pettymys. Ajoittain toki tikahduttavan hauska, mutta nyt tahti on väsyneempi ja mukana on aiempaa enemmän alapäähuumoria. Ensimmäinen musiikkinumero on häkellyttävän huono, mutta sen jälkeiset disneymäisemmät ja myös modernimmat esitykset onneksi toimivat mutkitta.

Teknisesti erittäin korkeatasoinen julkaisu, joka on juuri niin terävä ja komean värikäs kuin vain animaatioelokuva voi olla. Pinnoissa esiintyy lievää eloa ja myös blokkiintumista jos tarkkaan katsoo, mutta häiriöksi asti kummastakaan ei ole. Ääniraita on tarjolla sekä alkuperäiskielisenä että suomeksi ja ruotsiksi dubattuna, DD5.1-koodattuna kaikki. Ääniraita osaa käyttää tehosteita ja musiikkia edukseen, eikä äänityöskentelyä käy vähätteleminen. Iso miinus tulee pakkomainoksista elokuvan alussa, jollaisia ei pitäisi koskaan tahtomattaan joutua katsomaan. Ekstroissa kaksi tekijöiden informatiivista kommenttiraitaa (ohjaajat Asbury ja Vernon sekä tuottaja Aron Warner ja leikkaaja Mike Andrews), interaktiivinen kohtaus (8 min.), animointimokia (3 min), musiikkivideo, laula mukana, pelejä, DVD-ROM osio ja silputtu valikoima making of –henkisiä pätkiä (26 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Andrew Adamson Kelly Asbury Conrad Vernon
Pääosissa: Mike Myers Eddie Murphy Cameron Diaz Julie Andrews Antonio Banderas John Cleese Rubert Everett
Tarina: William Steig Andrew Adamson Joe Stillman J. David Stem David N. Weiss
Musiikki: Harry Gregson-Williams

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2004Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 109912EAN: 5050583014166
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään