Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Pineapple Express

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Hitaasti, mutta varmasti lämpiävä tyhjäntoimittajasekoilu pössyttelevästä haastemiehestä, joka sattuu huumemurhan silminnäkijäksi ja ajautuu rönsyilevälle pakomatkalle diilerinsä kanssa. Moneen kertaan kolutuista aineksista syntyy tällä kertaa poikkeuksellisen jäsentynyt ja määrätietoinen huurupääkomedia, joka voisi hyvin olla "Shaun of the Dead":in ja "Hot Fuzz":in tekijäkaksikon käsialaa. Runsaat leffaviittaukset kuuluvat tässäkin asiaan, mutta eniten nauruja elokuva irrottaa tuon tuosta viljellyillä homoeroottisvivahteisilla sketseillä ja läpällä. Unrated-leimasta huolimatta meno on varsin kilttiä.

Levyltä löytyy sekä alkuperäinen teatteriversio (112 min.), että reilulla viidellä minuutilla jatkettu versio (117 min.).

Väritoistoltaan hieman paahtunut kuva on miellyttävän terävä ja levollinen. Puhepainotteinen ääniraita uskaltautuu etusektorin ulkopuolelle oikeastaan vasta loppuyhteenotossa, eikä musiikkiakaan käytetä liikaa. Silti elokuva näyttää ja kuulostaa keskimääräistä komediaa virkeämmältä.

Elokuvan henkeen istuvat ekstrat keskittyvät enemmänkin jatkamaan hupailua kuin valaisemaan tuotantoprosessia. Mukana on tekijöiden eloisa kommenttiraita, asiallinen making of (21 min.), poistettuja kohtauksia (25 min.),dialogin improvisointia (10 min.), tekijöiden kyselytunti (8 min.), kooste toimintakohtausten toteutuksesta (12 min.), näyte ohjaajasta työssään (4 min.), mokia (5 min.) ja sekalaista hupailua monenlaisen pilakoosteen muodossa (yht. 32 min.). Osa ekstroista esitetään HD-muodossa. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: David Gordon Green
Pääosissa: Seth Rogen James Franco Gary Cole Rosie Perez Danny McBride
Tarina: Seth Rogen Evan Goldberg Judd Apatow
Kuvaus: Tim Orr
Musiikki: Graeme Revell

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2008Kesto: 112/117 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 207114EAN: 5051160242972

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään