Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Toy Story 3

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Pixarin ja Disneyn klassikko on edennyt jo toiseen jatko-osaansa, ja luultavasti yleisö haluaa vain lisää. Tällä kertaa tutut lelumme ovat jyrkänteen partaalla kuin Klimtin Suudelma-teoksessa. Andy on lähdössä collegeen, ja äiti vaatiin erottelemaan huoneesta roskiin ja vintille pantavat esineet. Lelut joutuvat vahingossa päiväkoti Päivänpaisteeseen, jossa omaa stalinistista diktatuuriaan pyörittäjä halinalle tekee lelujen arjesta ankeaa.

Lapsille sopivaa vauhtia ja aikuisia kiinnostavia kulttuurisia vinkkejä suoltava käsikirjoitus toimii puolenvälin onnahtelun jälkeen. Vaikka disneymäinen sentimentaalisuus vaanii, ei voi kuin myöntää, että Pixarin lelutarinat ovat osaltaan tehneet maailmaa paremmaksi, sillä ne puhuvat oikean inhimillisyyden puolesta. Naiivia tietysti, laskelmoivaa vain vähän.

Referenssitason kuvaa ja ääntä on tarjolla, mutta massiivinen 7.1-ääni peittoaa varsinkin suomidubatun (DD5.1EX) mennen ja tullen. Tom Hanksille ja kumppaneille on hankala panna kampoihin. Combo Pack sisältää BD-, DVD- ja E-kopiolaitokset. Kolmella levyllä. Ekstroissa Päivä ja yö –lyhytelokuva (6 min.), Länkkäriavaus (6 min.), Tarinapalveri (6 min.), Buzz Lightyear –jakso (11 min.), Bonnien leikkituokio (7 min.), kommenttiraita, interaktiivinen peli ja 40 min. dokumentit. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Lee Unkrich
Tarina: John Lasseter Andrew Stanton Lee Unkrich Michael Arndt
Musiikki: Randy Newman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2010Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 236498EAN: 8717418270124

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Disney) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään