Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

What If

The F Word 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Sydänsurujen jälkeen erakon elämään totutteleva pojankloppi (Harry Potterista aikuistunut Daniel Radcliffe) törmää bileissä sielunkumppaniinsa (Zoe Kazan), mutta ajautuu tahtomattaan tämän bestikseksi.

Toronton maisemiin sijoittuva romanttinen komedia vetoaa symppiksen tuoreella otteeellaan ja ilahduttavan napakalla dialogillaan. Kehkeytyvä rakkaustarina ei ole elämää suurempi tai pakahduttavan koskettava nyyhkytarina, mutta vetreän omaperäisesti pokkuroivana ja aidonoloisena ihmissuhdedraamana helposti näkemisen arvoinen tapaus.

Harry Potterina ikuisesti muistettava Daniel Radcliffe tekee tässä hyvän suorituksen aikuisten satuihin kasvavana miehenalkuna, joka luovii sympaattisesti tiensä kaverista poikakaveriksi. Zoe Kazan pitää tasavahvasti puolensa elokuvan naispääosassa, ja myös kilpaveljet ja -siskot - ja jopa sparraajatkin - saavat omat hetkensä. Elokuvan tunnistaa saman ohjaajan käsialaksi kuin komedian "Take Me Home Tonight".

Elokuva perustuu T.J. Daven ja Michael Rinaldin näytelmään "Toothpaste and Cigars". Elokuvateatterikierroksella elokuva kulki myös nimellä "The F Word", jossa F tällä kertaa viittaa ystävyyteen.

Hyvä tunnelmallinen kuva luotaa Torontoa matkailumainoksen edestä, eikä kerrontaa vaivaa pieninkään klaustrofobisuus. Teknisesti jälki on kiitettävän erottelevaa, luontevan värikylläistä ja moitteettoman vakaata. Dialogivetoinen ääniraita hoitaa tonttinsa hyvin. Ekstroissa ohjaajan ja käsikirjoittajan asiallinen kommenttiraita, suppea making of (18 min.), poistettuja kohtauksia (4 min.), pääosan näyttelijöiden haastatteluita (2 min.) ja koosteet punaiselta matolta (2 min.) ja Kööpenhaminan ensi-illasta (5 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Michael Dowse
Pääosissa: Daniel Radcliffe Zoe Kazan Megan Park Adam Driver
Tarina: Elan Mastai T.J. Dave Michael Rinaldi
Kuvaus: Rogier Stoffers
Musiikki: AC Newman

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140573712

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Scanbox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään