Kino - Arvostelu

Dope

Ysäriräppiä fanittava Gregory (Shameik Moore) on syntynyt väärään aikaan. Koulumatkatkaan eivät ole turvallisia, kaksikymmentä vuotta sitten muodissa olleisiin kuoseihin sonnustautuneena. Inglewoodin geton gangsteriräppärit ja diilerit eivät jätä nuorukaista nörttikavereineen huomiotta. Joukkio saa ravata alinomaa paikalliskoviksia karkuun. Onneksi rakkaus ei katso vaatetusta, Gregoryn hymy valloittaa kylmimmänkin tytön sydämen.

Ymmärrystä ja tasa-arvoa levittävän afroamerikkalaisen underground-elokuvan käsikirjoitukseen on pudoteltu epäuskottavia käänteitä, kaikki kietoutuu suuremmassa kuvassa yhdeksi vyyhdiksi. Ohjaaja-käsikirjoittaja Rick Famuyiwalla on ollut suuri tarve puhua suunsa kerralla puhtaaksi. 80-lukulaisiin lukiokomedioihin nojaava Dope kaipaisi raivokasta tiivistämistä sekä yksinkertaistamista tavoittaakseen kauniit haaveensa. Rakkautta & Anarkiaa –ohjelmistoa 2015. (VA)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Rick Famuyiwa
Pääosissa: Shameik Moore Tony Revolori Kiersey Clemons Rakim Mayers / A$ap Rocky Kimberly Elise Chanel Iman Zoe Kravitz
Tarina: Rick Famuyiwa

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2015Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: R&A 2015 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

Lue myös

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (R&A 2015) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään