Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Fast & Furious 7

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Joku (Jason Statham) ryhtyy listimään keskusjengin jäseniä yksi kerrallaan, joten dreamteamin jäsenten täytyy jälleen luopua arkisista elämistään ja ryhtyä viimeiseen ajojahtiin.

Hurjapäiden seitsemäs vaihe tuntuu löytyvän jostakin pakin ja ykkösen välistä. Puuduttavan hitaasti käynnistyvä seikkailu hyötyy kaikkien keskeisimpien tuttujen kasvojen mukanaolosta, mutta meno ei voisi olla kliseisempää. Aina fatalistinen elokuvasarja kiertää nyt kaikki patoumat yhteen ja tekee kostorallista yhtä sitkeää nuudelia taka-ajoineen ja nyrkkitappeluineen. Miljöö on onneksi avara vaikka hahmot kulkevatkin kapeaa polkua.

Sekä juonen että staralistan puolesta kyse on jonkinlaisesta Expendables-magnitudin toimintarymistelystä. Geneerisesti punottua juonta on 2.5 tunnin kestossa tuhdisti, ja juhlaviin miljöhin sijoitettuja taka-ajoja ja tappeluita yhtä paljon. Ääreilleen ahdettu toimintapätkä ei oikein osaa keskittyä mihinkään, vaan hukkuu semi-supersankarisarjan mättöönsä.

Boksi sisältää sekä alkuperäisen teatteriversion, että uuden pidennetyn leikkauksen. Ainakin pidennetty leikkaus on liikaa. Elokuva on aivan liian pitkä synnynnäiseen rooliinsa nachojen ja oluen kaverina - tällä kestolla salsa ehtii väljähtyä ja Soli muuttua vedeksi ennen kuin seikkailu on taputeltu.

Kiitettävän virikkeellinen ja kosmopoliitti kuva, joka on myös terävä ja luontevan filmimäinen. Viritetty ääniraita soi geneerisen yrmysti. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (6 min.), musiikkivideo ja yhdeksän lähinnä autostuntteihin keskittyvää koostetta (n. 90 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: James Wan
Pääosissa: Vin Diesel Paul Walker Dwayne Johnson Michelle Rodriguez Tyrese Gibson Chris Bridges Jordana Brewster Djimon Hounsou Kurt Russell Jason Statham
Tarina: Chris Morgan
Kuvaus: Stephen F. Windon
Musiikki: Brian Tyler

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tekniset tiedot

Vuosi: 2014Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083042172

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään