DVD - Arvostelu

Lady in the Water DVD arvostelu kansi

Lady in the Water

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Kuudes aisti –elokuvalla Hollywoodin kermaan kerralla ponnahtanut M. Night Shyamalan yrittää tehdä tolkienit hyödyntämällä omille lapsilleen lukemaansa satua. Ikävä kyllä intialaistaustainen ohjaaja pilaa tarinan new age –tyylisillä höpinällä, eikä tyydy luomaan viehättävää tarua merenkansasta, joka haluaa saada uudelleen yhteyden maan tallaajiin. Aiemman Kylä-elokuvan tapaan katsoja ei henno luopua urakasta kesken kaiken, vaikka elokuvakriitikolle kirjoitetun mainion sivuhahmon tapaan hän tietääkin, ettei odotuksia tulla koskaan palkitsemaan komealla lopulla. Sellainen vaadittaisiin kunnianhimoisiin nykypäivän satuihin.

Kuvan levollisuudesta ei voi oikein puhua, sillä kamerapanoroinneissa jokainen pystyviiva väpättää. Se häiritsee erityisen paljon, kun miljöönä on rautaparvekkeiden täyttämä vuokratalo. Elokuva on kaiken lisäksi kuvattu herkälle filmille. Rakeisuus ei istu aliasing-välkyntään. Ohjaajalle tyypilliseen tapaan DD5.1EX-ääniraita puolestaan ihastuttaa ei niinkään takakeskikanavn käytöllään vaan tasapainoisuudellaan ja onnistuneilla soundeillaan. Ekstroihin on tallennettu yhteensä noin 40 min. dokumentit, koekuvauksia, ylijäämäotoksia, viisi min. poistettuja kohtauksia, tiiseri, traileri ja DVD-ROM –osuus.

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: M. Night Shyamalan
Pääosissa: Paul Giamatti Bryce Dallas Howard
Tarina: M. Night Shyamalan
Kuvaus: Christopher Doyle
Musiikki: James Newton Howard

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2006Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5,1EX
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203270EAN: 7321944763756
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään