Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Annie Hall

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Woody Allenin ainutlaatuisella otteella syntynyt romanttinen komedia Alvy Singerin (Allen) ja Annie Hallin (Diane Keaton, alun perin Hall, mistä lopullinen nimi elokuvalle) neuroottisesta suhteesta sisältää runsaasti loistavan draaman aineksia ollen kuitenkin edelleen myös hellittämättömän hauska menemättä kuitenkaan farssiksi asti. Allenin onnistuneimpia elokuvia, joten neljä Oscaria tuli aiheesta. Pikkurooleissa mm. Jeff Goldblum ja Sigourney Weaver. (IJ)

Annie Hallin BD-versio on sinänsä tapaus, vaikka se ei sitä oikeastaan HD-tarkkuuden takia ole. Jo DVD-versio monoäänineen tavallaan nousi teknisen kehityksen yli, koska rakeinen ja latteavärinen kuva sopi hyvin nollatoleranssia edeltäneen New Yorkin ilmeeseen (jonka pimeää ja rikollisya puolta ei juurikaan sivuttu muuten kuin mafiavitsein). HD ei nosta rakeisuutta liikaa esille, ja kiuva on levollisempi ja näyttävämpi. DTS-HD on edelleen stereona ajettu mono, mikä on sinänsä järkevää, koska eipä tässä paljon muuta ääntä kuulla kuin dialogia. Ääniraidan selkeys luo jopa jonkinlaisen epätodellisen tunteen. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Woody Allen
Pääosissa: Woody Allen Diane Keaton Tony Roberts Carol Kane Paul Simon Shelley Duvall Christopher Walken
Tarina: Woody Allen Marshall Brickman
Kuvaus: Gordon Willis

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1977Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA2.0
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5704028900025

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään