Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Tower Heist

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Ben Stillerin manageroima rikkaiden taloyhtiö on yhtälailla koti vaativille asukkailleen kuin paikkaa antaumuksella pyörittäville työntekijöilleen. Leppoisa status quo järkkyy kun kattohuoneistossa asuva rikas paskiainen puhaltaa kaikkien rahat ja neuvokkaat tavikset päättävät kostaa.

Eddie Murphyn ideoima klassinen keikkakomedia pyrkii koomikoiden Ocean's Eleveniksi ja onnistuu tavoitteessaan herkullisesti. Vakavalla ilmeellä ja viitseliäällä visuaalisella silmällä tehty elokuva ottaa kaiken irti lennokkaasta tarinastaan, mutta ei uhraa realismia ennen kuin vasta loppuhuipennuksen lähestyessä. Vuoden 2008 finanssikriisistä innoituksensa ottanut tarina tarjoaa paljon tarttumapintaa pankkimaailman kupruihin kyllästyneelle katsojalle ja symppiksen kastin heittämä sanailu on niin ikään ilahduttavan näppärää. Eddie Murphylle tämä on mainio comeback. Jos pidit tästä niin kannattaa tsekata myös brittien "The Parole Officer".

Erinomainen kuva jää vain viirun verran referenssilevyn terävyydestä, mutta hyvittää tämän virkeällä ilmeellä ja luotaamalla kiitospäivän Nykkiä Macyn paraateineen. Virkeä musiikkiraita luo hyvin tunnelmaa.

Ekstroissa kaksi kuvakuvassaraitaa, kaksi vaihtoehtoista jälkinäytöstä (3 min.), asiallinen sarja poistettuja kohtauksia (6 min.), hilpeä sarja mokia (4 min.), kuvaustunnelmia hyvin välittävä juontamaton videopäiväkirja (23 min.) ja erittäin hyvä joskin hieman hypettävä making of (yht. 47 min.). Mukana myös digital copy omalla levyllään. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Brett Ratner
Pääosissa: Ben Stiller Eddie Murphy Casey Affleck Alan Alda Matthew Broderick Judd Hirsch Tea Leoni Michael Pena Gabourey Sidibe
Tarina: Eddie Murphy Adam Cooper Bill Collage Ted Griffin
Kuvaus: Dante Spinoti
Musiikki: Christphe Beck

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Yläkerran herra (Alan Alda) ja alakerran juoksupoika (Ben Stiller)
Yläkerran herra (Alan Alda) ja alakerran juoksupoika (Ben Stiller)
Ben Stiller ja Tea Leoni
Ben Stiller ja Tea Leoni

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582879476

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään