4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Daddy's Home

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Viihdyttävän lipevä, mutta samalla urautuneen kaavamainen komedia isäpuolesta (Will Ferrell), joka joutuu kamppailemaan tupajumin biologisen isän (Mark Wahlberg) kanssa. Kaavauskollisuudesta miltei surreaalia taidetta tekevä elokuva pelaa odotuksia hyvin, ja syventää kuoppaa kunnes koko kakun kumoaminen on laskennallisesti palkitsevimmillaan. Lopputuloksena on verrattain väsynyt komedia, joka lienee parhaimmillaan lentokoneessa jossakin valtamerten yllä nautittuna. Ajantappovehje siis.

2K-tasossa masteroitu kuva ei edusta aitoa 4K:ta eikä HDR-väritoistokaan tällä kertaa täysin vakuuta erinomaisuudellaan, mutta anti on silti HD-sarjassa erinomaista. Jälki on kiitettävän jäsentynyttä ja ajoittaisesta rosoisuudesta ja toisaalta lievästä puuterista huolimatta vakaata. Rauhallinen ääniraita.

Boksi sisältää sekä elokuvan 4K- että HD-versiot omilla levyillään. Jälkimmäisellä runsaissa, mutta vähävillaisissa ekstroissa making of (12 min.), poistettuja kohtuksia (8 min.), mokia (2 min.) ja kuusi koostetta (yht. 35 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Sean Anders
Pääosissa: Will Ferrell Mark Wahlberg Linda Cardellini
Tarina: Brian Burns Sean Anders Diana Pokorny
Kuvaus: Julio Macat
Musiikki: Michael Andrews

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2015Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
4K HDR 178
Ääniraita: DTS:X
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112742645

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään