Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Hancock - Extended Cut

Hancock 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

John Hancock (Will Smith) on yli-inhimillisiä voimia omaava supersankari, jonka olemassaoloa kuitenkin määrittelee hyvin inhimillinen rappio. Holtittoman ja läpeensä alkoholisoituneen sankarin urotyöt jättävät usein tapahtumapaikat raunioiksi ja pelastuneet pahoin traumatisoituneiksi, joten ei ole ihme, että eräänä päivänä kaupunkilaiset päättävät lääkkeen olevan tautia pahempi.

Sarjakuvaan perustuva Hancock muistuttaa paljon kilpaveljeään Ironmania - molemmat lupaavat alkupuolellaan näyttää erilaisen, epätäydellisen supersankarin, mutta jäävät aikeissaan puolitiehen. Siinä missä Iron Man suoranaisesti jänistää tehtävästään, Hancock muuttuu kosmiseksi ihmissuhdedraamaksi, joka on ehkä tunnelmaltaan hyvin linjassa genren fatalistisuuden kanssa, mutta jättää silti herkullista moraaliretostelua odottavan katsojan hämilleen. Hancock on hyvä elokuva, mutta se olisi helposti voinut olla upea. Elokuvan ensimmäinen puolituntia on jokatapauksessa täyttä viiden tähden tykitystä ilman turhia suvantoja.

Levy sisältää elokuvan alkuperäisen teatteriversion lisäksi 10 minuuttia pidemmän leikkaamattoman version.

Moitteeton kuva, on paitsi vakuuttavan terävä myös väritoistoltaan ja levollisuudeltaan ensiluokkainen. Ääniraita hyödyntää hyvin tilakanavia ja osaa myös lisätä potkua alarekisteriin, mutta kaipaisi silti keskimäärin hieman enemmän eloa.

Ekstroissa hyvä kuva-kuvassa-tyyppinen kuvauspäiväkirja, suppea making of (13 min.) ja kokoelma tyypillisiä koosteita esituotannosta (15 min.), tehosteista (8 min.), stunteista (10 min.), lavasteista (11 min.), puvustuksesta (8 min.) ja ohjaajan mukana kuvauksissa pyörimisestä (4 min.). Kaikki nämä tarjoillaan HD-muodossa, mutta ilman suomenkielistä tekstitystä. Lisäksi mukana on datapaketti D-Box-sohvantäristimien omistajille ja BD-Live -linkki. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Peter Berg
Pääosissa: Will Smith Charlize Theron Jason Bateman
Tarina: Vincent Ngo Vince Gilligan
Kuvaus: Tobias A. Schliessler
Musiikki: John Powell

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2008Kesto: 92/102 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 207082EAN: 5051160229478

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään