DVD - Arvostelu

Road House 2 DVD arvostelu kansi

Road House 2

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Asiallisen yksisoluinen toimintapätkä jatkaa kunniakkaasti B-kilpasarjan pikkuklassikon "Road House - kuuma kapakka" tarinaa. Nyt remmissä on portsarin poika, joka edesmenneen isukkinsa mersu allaan karauttaa auttamaan setäänsä pistämään hanttiin ympärille rehottaville huume- ja gangsta-aineksille.

Aivot on jätettävä narikkaan, mutta sen jälkeen luvassa on hilpeä perustoimintapätkä. Tarina ammentaa ansiokkaasti cowboy-sankarikuvastoista ja toistaa toki myös edeltäjäänsä uskollisesti. Tarjolla olevasta kliseitä uhkuvasta läpästä huolimatta elokuva onnistuu säilyttämään karhean pokerinaamansa ihailtavan hyvin. Jokunen huono kohtaus (mm. turvamies leikkii robottia) hyvitetään yhtä monella harvinaisen hauskalla episodille (mm. kissa ja hiiri -leikki kotona puhelimessa). Myös trauma isän kuolemasta on sekin ohitettu kivuttomasti iloisen hölmönä kerrostuma. Samaan nauruhermoon iskee sedän George W. Bushia lainaava repliikki: "Stab me once, shame on you. Stab me twice…not gonna happen".

Pääosan Johnathon Schaech käy hyvin ulkonäöltään ja eleiltään Patrick Swayzen pojasta, joskin hänessä on myös ripaus Jean Claude Van Dammea. Ellen Hollman saa tämän rinnalla virkistävän vahvan naispääosaroolin, jossa hän saa jopa olla paikoin miespääosaa machompi.

Odottamattoman elävä ja vivahteikas audiovisuaalinen toteutus saa arvoisensa kuosin. Tasokas kuva toistaa vähäisen veren ja runsaat silikonit miellyttävän tarkasti ja väritoistoltaan hallitusti. Ääniraita toistaa machoilevat tappelut tummasti ja mukavan iskevän kantrihenkisen musiikkiraidan tyylillä. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Scott Ziehl
Pääosissa: Johnathon Schaech Ellen Hollman Jake Busey Will Patton
Tarina: Miles Chapman Johnathon Schaech Richard Chizmar
Kuvaus: Thomas L. Callaway
Musiikki: Amotz Plessner

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2006Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203083EAN: 5051160194011
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään