Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Lady Bird

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Elämänmakuinen kasvutarina teinitytöstä (Saoirse Ronan), joka haaveilee aikuisesta elämästä aivan aikuisuuden kynnyksellä. Köyhistä oloista huolimatta elämä hymyilee, ja vaikka koulun viimeiset päivät tarjoavat kierrepalloja tuon tuosta säilyy tarinan vire positiivisena.

Parhaan elokuvan Golden Globen pokannut tarina elää rikkaista nyansseista, jotka maistuvat elävästä elämästä poimituilta ja filmaattisesti spinnatuilta. Isä ja poika samassa työhaastattelussa on tästä malliesimerkki, mutta myös jatkuvat sanan säiläskabat äidin kanssa maistuvat eläviltä. Ohjaajakäsikirjoittaja Gerwigin mukaan mikään tarinassa ei ole suoranaisesti totta, mutta hänen oma elämänsä on ollut kaikessa pohjalla innoittimena.

Lopputuloksena on makean kirpeä ja piilosentimentaalinen pala elämää teinitytön silmin. Tapahtumille kulissit antava Sacramento näyttää komealta ja koko näyttelijäkaarti Saoirse Ronanin johdolla onnistuu tulemaan iholle.

Kuva on pehmeähkö ja kellertävä, mutta oletettavasti molempia omasta valinnastaan. Seesteinen ääniraita rypee uskottavasti itsesäälissä ja väläyttelee toivoa paremmasta. Ekstroissa hyvä making of -dokumentti (16 min.) ja tekijöiden kommenttiraita (ohjaajan ja kuvaussuunnittelija). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Greta Gerwig
Pääosissa: Saoirse Ronan Laurie Metcalf Tracy Letts Lucas Hedges Timothee Chalamet Beanie Feldstein Stephen McKinley Henderson Lois Smith
Tarina: Greta Gerwig
Kuvaus: Sam Levy
Musiikki: Jon Brion

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tekniset tiedot

Vuosi: 2918Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083159580

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään