Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Up - kohti korkeuksia 3D

Up 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Filosofit ovat miettineet elämän tarkoitusta, vaikka se on ollut silmien alla kaiken aikaa ympäröivässä luonnossa. Eletään ja annetaan elämää. Pixarin Up tuo asian esille yhä yleisemmäksi käyvän dilemman kautta: on paljon lapsettomia pareja, yksinäisiä vanhuksia ja laiminlyotyjä lapsia.

Tekijöiltä ei ainakaan mielikuvitusta ei puutu, miten tätä kuvataan. Leskimies Karl Fredrickson päättää toteuttaa vaimonsa lapsuudenunelman ja siirtää talonsa omalaatuisin metodein Venezuealan Paratiisiputouksille. Partiopoika joutuu vahingossa mukaan.

Tämä tarina muovataan klassisten seikkailutarinoiden ja fantasiaelokuvien massasta, jonka eri väreinä ovat Kapteeni Ahab, Kapteeni Nemo, Lentävä linna, Tohtori Moreaun saari, Zaroffin koirat, Professori Challenger…

Vaikutteet on hyödynnetty tyylillä. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että vasta loisteliaana kolmiuloitteisena ilmaisuna tämä kaikki pääsee oikeuksiinsa.

Erinomainen kuva ja ääniraita. Alkuperäinen eglanninkielinen HD MA erottuu dramaattisesti suomidubbauksen EX5.1:stä dynamiikaltaan ja tarkkuudeltaan. Dubbaus onnistuu jopa liiankin hyvin, sillä partipoika Rasmuksen ääninäyttelijä on niin rasittava, että suoritus pakottaa vaihtamaan alkuperäiseen. Huulisynkka on myös välillä kateissa. Kahdella levyllä. Toisella on 2D BD –versio ja ekstrat: Puolipilvistä –lyhytanimaatio (6 min.), Dogin salainen tehtävä –lyhytelokuva (5 min.), 22 min. dokumentti ja vaihtoehtoinen kohtaus (5 min.). (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Pete Docter
Tarina: Pete Docter Bob Peterson Thomas McCarthy
Musiikki: Michael Giacchino

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2009Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 212474EAN: 8717418338916

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Disney) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään