DVD - Arvostelu

Dreamgirls DVD arvostelu kansi

Dreamgirls

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Neljännesvuosisata sitten Broadwaylla yleisöt valloittaneeseen musikaaliin pohjautuva Dreamgirls sijoittuu 1960- ja 1970-luvuille ja seuraa kolmen naisen Effien (Jennifer Hudson), Deenan (Beoncé Knowles) ja Lorrellin (Anika Noni Rose) muodostaman lupaavan The Dreamettes -yhtyeen nousua tähteyteen. Kaikki on mahdollista, kun uskoo unelmiinsa.

Täytyy sanoa, että näin upeaa ja komeasti näyteltyä, taidokkaasti kuvattua ja viihdyttävää musikaalia en ole katsonut miesmuistiin! American idolsin voittaja Jennifer Hudson tekee todella häikäisevän läpimurtoroolisuorituksen, josta hän nappasi naissivuosan Oscarin vuonna 2006, eikä hänen äänessäkään ole mitään moitittavaa. Mukana on myös Jamie Foxx, sekä takavuosien komediatähti Eddie Murphy, joka ei ole pitkään aikaan ollut mukana missään näin hyvässä projektissa ja tekee vielä hyvän roolin James Thunder Earlynä. Sivuosassa vilahtaa myös Danny Glover (Tappava Ase).

Kun ei ole moitittavaa, niin ei. Lisäksi, kun palaset loksahtavat paikalleen joka suhteessa, niin hyvä tulee. Jos tähän mennessä et ole musikaaleista pitänyt, niin kannattaa katsoa tämä ja tehdä päätös vasta sen jälkeen. Tämä jättää oikeasti hyvälle mielelle. Dreamgirls todella svengaa ja rokkaa, bravo!

Kuva näyttää perin laadukkaalta. Värit ovat kirkkaat, selkeät, ja miellyttävät. 5.1-ääniraita toimii todella mainiosti. Musiikki kuulostaa todella hyvältä ja tarkalta. Ekstroissa nähdään pidennettyjä ja vaihtoehtoisia kohtauksia 12-kappaletta, joiden kokonaiskesto on n.35min. Lisäksi mukana on Beyoncén musiikkivideo ”listen” 4min. Ekstrat ovat tekstitetty suomeksi musiikkivideota lukuun ottammatta. Kummalliselta tuntuu, että levyllä ei ole kommenttiraitaa.(TK)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Bill Condon
Pääosissa: Jamie Foxx Jennifer Hudson Beyonce Knowles Eddie Murph
Tarina: Bill Condon Tom Eyen
Kuvaus: Tobias A. Schliessler
Musiikki: Tom Eyen Henry Krieger

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2006Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 204489EAN: 7332431026421

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään