Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Conan the Barbarian 3D

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Robert E. Howardin pulpklassikko Conan on nyt kääntynyt kaksi kertaa menestyksellisesti valkokankaalle. John Miliuksen ja Arnold Schwarzeneggerin versio on pompöösi klassikko (1981), mutta myös uusi yritys toimii omin avuin. Jason Momoa ei syyllisty Schwarzeneggerin jäykähköön pullisteluun, vaan on jopa enemmän Howardin novellien omainen alkukantainen taistelija.

Juoni säilyy mielenkiintoisena, väkivalta pysyy hyvin perusteltuna ja kuvattuna, eikä näyttelijätyöstä voi valittaa. Oikeastaan suurin laadullinen ero syntyy vain pääkonna Khalar Zymin osalta (Stephen Lang), joka jää valjuksi ensimmäisen version Tulsa Doomin (James Earl Jones) rinnalla.

Olen lukenut kaikki Howardin suomennetut Conan-tarinat, mutta hyvän populaarikirjallisuuden tapaan ne yleensä autuaasti unohtaa, hieman samaan tapaan kuin Raymond Chandlerit, Agatha Christiet, Van Gulikit ja Tex Willerit. On helppo lukea uudestaan. Mutta ehkäpä tämän takia en kyllä muistanut kovinkaan paljon Howardilta lainattua saati kunnianosoituksena tehtyä tästä tarinasta.

Laadukas kuva ja ääniraita. 3D toimii hyvin, mutta täytyy myöntää, että vaihdoin 2D:ksi jo puolessavälissä. Se on fyysisesti kevyempää, eikä elokuva kärsinyt siitä yhtään mitään, enemmänkin päinvastoin. Ekstroissa 44 min. dokumentit. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Marcus Nispel
Pääosissa: Jason Momoa Ron Perlman Rose McGowan Stephen Lang Rachel Nichols
Tarina: Thomas Dean Donnelly Joshua Oppenheimer Sean Hood Robert E. Howard
Kuvaus: Thomas Kloss
Musiikki: Tyler Bates

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 267872EAN: 64316548554839

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Future Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään