DVD - Arvostelu

Spider-Man - Hämähäkkimies DVD arvostelu kansi

Spider-Man - Hämähäkkimies

Spider-Man 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Hämmästyttävän Hämähäkkimiehen arvosteluista ja ohjaajavalinnasta olisi voinut päätellä, että lopputulos olisi paljon parempi. Peter Parkerin eksistentialis/skitsofrenista rypemistä kaipasin tähän lisää, sillä se oli jo alkuperäisen, perin 1960-lukulaisen sarjan suola.

Päätoimittaja Jameson (J.K. Simmons) on mainio hahmo, mutta esillä aivan liian vähän. Myös väkivalta on tyyliltään arveluttavaa. Sisältää onneksi paljon genreviitteitä (mm. Captain Marvel, Evil Dead).

Teknisesti referenssitasoa, joten kotiteatterin suorituskyky joutuu koetukselle. Kahdella levyllä. Ekstroissa yhteensä noin 65 min. dokumentit, 25 min. HBO-dokumentti, kansia eri vuosikerroista, artistiesittelyt, konnagalleria, rakkaudet, peli, DVD-ROM -osuudessa mm. sarjakuvan ja elokuvan vertailua ja oman kommenttiraidan tekomahdollisuus, 7 min. ohjaajasta, 7 min. säveltäjä Danny Elfmanista, näyttelijöiden ja tehosteiden testeistä, 3 min. puvuista, 3 min. poistettuja kohtauksia, kaksi kommenttiraitaa, triviaraita, henkilökansiot, trailerit ja kaksi musiikkivideota. Myös yhden levyn versiona. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Sam Raimi
Pääosissa: Tobey Maguire Willem Dafoe Kirsten Dunst James Franco Cliff Robertson
Tarina: Stan Lee Steve Ditko David Koepp
Kuvaus: Don Burgess
Musiikki: Danny Elfman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2002Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Egmont) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään