Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Logan

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Wolverinen lorun ehtoopuolta taidolla luotaava elokuva on napakka taru rappiosta, menetyksestä ja viimeisestä hurraasta. Komean synkkä ja tuntuvan kivulias supersankaritarina tarjoaa seikkailun, joka iskee lujempaa kuin genren keskimääräiset kiiltokuvat.

Elokuva näyttää Ryhmä X:n rippeiden surumielisen viimeisen taiston, jolle tosin sukupolven vaihdoksen mahdollisuus antaa myös pientä toivonkipinää. Paristomiehestä itsestään ehkä veto loppuu, mutta elokuva puolestaan on hyvässä iskussa. Toimintaosiot toimivat kunnialla ja draamakin pyristelee kliseistä ylös melankolisen nostalgiseksi keitokseksi, jossa periaatteet ovat kunniassa ja toivon kipinä elää vastoin todennäköisyyksiä. Vähitellen sangen terminatormaisille linjoille lipuva elokuva on enemmän kuin älyvapaa supersankari-seikkailu, mutta aivan Oscar-voittajaksi tätä ei sentään uskoisi, vaikka sellaisiakin veikkauksia maailmalla väläyteltin. (IJ)

UHD:na tätä on kehuttu, mutta BD:nä Logan edustaa ainoastaan keskivertoa audiovisuaalista antia. Tummasävyinen tunnelma ja suoraviivaisesti soiva ääniraita sopivat kuitenkin aihepiiriin, joka ei ole niin futuristisen siloiteltu kuin X-men -saaga muuten. Ekstroista löytyvät ohjaajan kommenttiraita. making of (76 min.), poistettuja kohtauksia kommentein (8 min.) ja trailereita (7 min.). (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: James Mangold
Pääosissa: Hugh Jackman Patrick Stewart Richard E. Grant Boyd Holbrook Stephen Merchant Dafne Keen
Tarina: James Mangold Scott Frank Michael Green Roy Thomas Len Wen John Romita Sr.
Kuvaus: John Matthieson
Musiikki: Marco Beltrami

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112737863

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään