Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Viiden vuoden kihlaus

The Five-year Engagement 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Tuore avioliittokomedia nuoresta parista, jonka matka alttarille ottaa kiertotien morsiamen uramahdollisuuksien vuoksi. Pari vuotta myöhemmin sulhanen alkaa suunnitella takalevylle jääneitä häitä, mutta yhden osapuolen muututtua luolamieheksi ja toisen kokiessa vetoa akateemiseen maailmaan ei lupaus yhteisestä tulevaisuudesta enää näyttäydykään yhtä kirkkaana vaihtoehtona.

Hellyttävällä tavalla pöhkö komedia heittää kliseiset sukupuoliroolit päälaelleen ja repii herkullista hupia parisuhteiden erikoisuuksista. Brutaalin iskevä ja ajoitukseltaan erehtymätön huumori kukkii hilpeästi ja tarina voittaa kaikki ennakko-odotusten kaavat ja kliseet - vaikka Happy End toki onkin pakollinen. Rhys Ifans psykologian professorina on mainio lisä hahmokatraaseen ja yksittäinen sketsi Elmosta ja Keksimonsterista se viimeinen piste iin päälle. Samalta tuottajalta kuin mielipiteitä jakanut Bridesmaids, mutta nyt kaikki toimii komeasti.

Erinomainen kuva ja ääni - ja audiovisuaalisen sisällönkin osalta parasta A-luokkaa genressään. Ekstroissa tekijöiden virkeä massakommenttiraita, löyhä making of (42 min.), poistettuja kohtauksia (45 min.), koosteet kahden poistetun kohtauksen tekemisestä (10 min.), vaihtoehtoisia kohtauksia (46 min.), mokia (9 min.) ja sekalaisia pätkiä improvisointia ja muuta hihhulointia (yht. 23 min.). Kommenttiraita paikkaa tiedon vähyyttä letkeällä tunnelmalla ja poistettuissa kohtauksissa on muutama hyväkin kohtaus. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Nicholas Stoller
Pääosissa: Jason Segel Emily Blunt Rhys Ifans
Tarina: Jason Segel Nicholas Stoller
Kuvaus: Javier Aguirresarobe
Musiikki: Michael Andrews

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Emily Blunt
Emily Blunt

Tekniset tiedot

Vuosi: 2012Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582898668

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään