Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Angry Birds -elokuva

Angry Birds 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Lintukotonsa hylkiöksi joutunut räjähdysherkkä punapallero Red on ainoa, joka näkee vierailulle saapuvien vihreiden possujen shown läpi ja päätyy siten oman seikkailunsa sankariksi. Uusien kavereiden kanssa tietysti.

Ensimmäinen Angry Birds -elokuva venyttää supersuositun pelin taustatarinan vetreästi koko illan elokuvan mittaan. Elokuvan seikkailu on värikäs ja vauhdikas, ja kaapattuine munineen juuri sopivan jännittävä kohdeyleisölleen. Kerronta rullaa mukavan kitkattomasti myös hieman aikuisemman yleisön makuun, vaikka suoranaisesti ikäryhmät ylittävä huumori tuntuukin jäävän vähälle. Tämä ei menoa hidasta, sillä elokuvan henki tuntuu olevan kohdillaan ja pelin avainelementit nivoutuvat nätisti mukaan tapahtumiin. Yllättävän hyvä elokuva.

Viitseliäästi animoitu elokuva pitää värit kirkkaina, höyhenten verhoamat tunteet ilmeikkäinä ja koko piruetin komeasti liikkeessä. Lopun ritsa-jakso kruunaa kokonaisuuden ollen paitsi makea hatunnosto pelille myös vauhdikkaan energinen ja terävästi piirretty kulminaatiopiste toiminnalle. Ääniraita on tarjolla sekä suomeksi (DD5.1) että englanniksi (DTS Master Audio 7.1). Suomeksi dubattu ääniraita on sekin koottu huolella, ja äänet uskoo vaivatta hahmoilleen.

Ekstroissa mm. 4 lyhytelokuvaa, poistettuja kohtauksia, tanssikoulu, gallerioita ja kooste musiikista. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Fergal Reilly Clay Kaytis
Pääosissa: Jason Sudekis Josh Gad Danny McBride Maya Rudolph Kate McKinnon Sean Penn Tony Hale Keegan-Michael Key Bill Hader Peter Dinklage
Tarina: Jon Vitti
Musiikki: Heitor Pereira

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTHSHDMA7.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5051160368375

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään