Uusimmat arvostelut

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Mary Queen of ScotsMary Queen of Scots
Ohjaus Josie Rourke
Pääosissa mm. Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden, Joe Alwyn ja David Tennant

Kiehtova kuvaus Skotlannin kuningattaren Maryn (irlantilais-amerikkalainen Saoirse Ronan) ja Englannin kuningattaren Elisabet I:sen (aussi Margot Robbie) välisestä kädenväännöstä 1500-luvun Britanniassa. Pääosien Ronan ja Robbie tekevät vetoavat roolisuoritukset löytäen rooleissaan hyvän tasapainon pelkoa ja pelottomuutta, inhimillisyyttä ja ylimaallista vimmaa. Parivaljakon siirtojen seuraaminen ja rekyylin odottaminen ovat tämän suola.

Elokuva noudattaa historian tapahtumia ilmeisesti verrattain uskollisesti, mutta ottaa vapauksia muun muassa hahmojen ihonvärissä (ohjaajan vaatimuksesta), seksikohtauksissa ja siinä, että todellisuudessa kahden naisen ei tiedetä...

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Downton Abbey - elokuvaDownton Abbey - the movie
Ohjaus Michael Engler
Pääosissa mm. Hugh Bonneville, Jim Carter, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern ja Maggie Smith

Julian Fellowesin kynäilemä peribrittiläinen periodidraama "Downton Abbey" saa kauan odotetun uuden osan elokuvamuodossa. Mestarillisesti useaa lankaa käsissään pitävä elokuva tuo kartanon ylä- ja alakerran asukkaat valkokankaalle kuin aika ei olisi lainkaan kulunut sarjan päättymisen jälkeen. Tahdikkaasti, koukuttavasti ja koskettavasti soljuva draama kietoutuu nyt Englannin kuningasparin vierailun ympärille, ja vaikka tämä onkin kirjoitettu saagan päätösosaksi on tarina yhtä rikas kuin sarjan parhaimmissa jaksoissa ja näyttelijäsuoritukset vivahteikkaan eläviä. Bravo.

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
Terminator: Dark FateTerminator: Dark Fate
Ohjaus Tim Miller
Pääosissa mm. Natalia Reyes, Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis ja Gabriel Luna

Terminator-sagan viimeisin osa punoo lupaavan seikkailun meksikolaisen tytön (Natalia Reyes) ympärille, jolla on merkittävä rooli ihmiskunnan uudessa tulevaisuudessa.

Valopallo tuo tuttuun tapaan tytön tappajan ja suojelijan yhtä aikaa estradille, mutta nyt taival käynnistyy virkistävästi pakomatkalla Mexico Citystä rajan yli Yhdysvaltoihin. Oman lusikkansa soppaan tuovat myös nyt lainsuojattomaksi päätynyt Sarah Connor (Linda Hamilton) ja uusvanha terminaattori (Arnold Schwarzenegger), joka haluaa todistaa, että kaikki tekoäly ei ole pahansuopaa.

Edeltäjiensä DNA:n parhaat osat lainaava elokuva vetää kertomuksen aluksi asiallisen synkille urille, mutta tyytyy ennen...

Lisätty perjantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Näytä lisää uusia arvosteluita

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään