Uusimmat arvostelut

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Warrior - 1. kausiWarrior - 1. kausi
Pääosissa mm. Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan ja Kieran Bew

Deadwood-sarjan Chinatown-serkulta näyttävä ja tuntuva rikosdraama seuraa 1800-luvun San Franciscoon saapuvaa kiinalaismiestä, jolla on oma kana kynittävänään uudessa maailmassa ja kylliksi martial arts -taitoja myös kynimään se.

Bruce Leen kirjoituksiin pohjaava seikkailu vetoaa kuosillaan ja koukuttavasti avatulla miljööllään. Myös tarina löytää mukavasti lisäväriä kiinalaiskortteleiden omaleimaisuudesta ja sitä ympäröivän maailman vastahankaisuudesta. Klaanien välinen kädenvääntö on kynäilty hyvin, vaikka Kummisedän tai Game of Thronesin tasolla ei tässä vielä liikutakaaan. Kun vielä periodimiljöö ja taiteillut taisteluosiot on toteutettu hyvin...

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
Le Mans '66Ford v Ferrari
Ohjaus James Mangold
Pääosissa mm. Matt Damon, Christian Bale, John Bernthal, Caitriona Balfe ja Tracy Letts

Ferrarin ja Fordin todelliseen kädenvääntöön 1960-luvun Le Mansissa pureutuva rallidraama on poikkeuksellinen valopilkku. Tositarina autoilun suurnimien välillä on koukuttava tarina intohimosta, loukatusta egosta, megaluokan resursseista ja opportunistisesta startup-yrittäjästä Carroll Shelbystä, jonka viekkaan myyntipuheen takana oli myös kosolti oikeaa osaamista (eikä vähiten Ken Milesin muodossa). Kilpailut ja testiajot ovat komeaa katsottavaa, mutta myös draama niiden ympärillä on viritetty iskuun. Kun vielä periodikuosikin on herkullisesti kohdillaan ei tästä puutu kuin lahjanaru paketin ympäriltä.

Itse tarina lienee jo monelle tuttu, eikä vähiten James Mayn...

Lisätty perjantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Mary Queen of ScotsMary Queen of Scots
Ohjaus Josie Rourke
Pääosissa mm. Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden, Joe Alwyn ja David Tennant

Kiehtova kuvaus Skotlannin kuningattaren Maryn (irlantilais-amerikkalainen Saoirse Ronan) ja Englannin kuningattaren Elisabet I:sen (aussi Margot Robbie) välisestä kädenväännöstä 1500-luvun Britanniassa. Pääosien Ronan ja Robbie tekevät vetoavat roolisuoritukset löytäen rooleissaan hyvän tasapainon pelkoa ja pelottomuutta, inhimillisyyttä ja ylimaallista vimmaa. Parivaljakon siirtojen seuraaminen ja rekyylin odottaminen ovat tämän suola.

Elokuva noudattaa historian tapahtumia ilmeisesti verrattain uskollisesti, mutta ottaa vapauksia muun muassa hahmojen ihonvärissä (ohjaajan vaatimuksesta), seksikohtauksissa ja siinä, että todellisuudessa kahden naisen ei tiedetä...

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
Näytä lisää uusia arvosteluita

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään