Uusimmat arvostelut

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
SabrinaKaunis Sabrina
Ohjaus Billy Wilder
Pääosissa mm. Humphrey Bogart, Audrey Hepburn, William Holden, Walter Hampden ja John Williams

Autonkuljettajan tytär (Audrey Hepburn) päätyy nappulaksi rikkaan isäntäperheensä aikamiespoikien (Humphrey Bogart ja William Holden) väliseen veijarikuvioon, mutta raha ja liiketoiminta eivät mahda mitään elämänilolle ja rakkaudelle.

Tämä on yksi mustavalkoisen Hollywoodin kulmakivistä, jonka piruetit vetävät vaivatta mukaansa vaikka soittolistan jo osaisi ulkoa. Audrey Hepburn on luonnonvoima kaiken ristitulen keskellä ja Humphrey Bogart uskottava äkäpussi, jonka pokeri hajoaa palkitsevasti.

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
How to Train Your Dragon: The Hidden WorldNäin koulutat lohikäärmeesi 3
Ohjaus Dean DeBlois
Pääosissa mm. Jay Baruchel, America Ferrera, Cate Blanchett, Craig Ferguson ja Jonah Hill

Näin koulutat lohikäärmeesi -trilogian kolmas ja viimeinen osa tarjoilee sulavaa viihdettä vanhoilla kannuksilla. Seikkailu sykkii ja hahmot temppuilevat sympaattisesti, joten tenavat tykkäävät. Elokuva myös onnistuu päättelemään sagansa mainittavan nätisti: tässä kohtaa on helppo päästää irti, mutta hahmot tuntuvat jäävän elämään.

Lisätty perjantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Before the floodBefore the flood
Ohjaus Fisher Stevens
Pääosissa mm. Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprion ympärille rakentuva National Geographic -dokumentti esittelee ilmaston lämpenemisen merkkejä Grönlannin jäätiköiltä aina Intian pikkukyliin, Sumatran sademetsiin ja Pohjois-Amerikan öljykentille.

Virkeä ja rikas dokumentti on periaatteessa jatkuvasti vaarassa latistua kokoelmaksi anekdootteja, mutta ote on energinen, iskevä ja uskottava. Dokumentti tietää sanomansa, mutta ei jää yksiulotteisen palopuheen tasolle vaan kuvittaa taivaltaan monipuolisesti ja silmiäavaavasti.

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
Näytä lisää uusia arvosteluita

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään