Pekka Suorsa

Päätoimittaja
Kustantaja, toimittaja Pekka Suorsa (s. 1963) teki ensimmäisen DVD-oppaansa WSOY-Docendolle vuonna 2000.
Lapsuus kului populaarikulttuurin riennoissa. Lehtimiehen uransa hän aloitti vuonna 1982 Sanomalehti Liiton ja Oulu-lehden rockkriitikkona arvioiden keikkoja ja albumeita sekä haastattelemalla aikansa rockmuusikoita. Elokuva kulki koko ajan mukana. Klassikot tulivat tutuiksi Oulun elokuva-arkistossa ja työväenopiston elokuvakerhossa, mutta varsinaista elokuvakritiikkiä hän teki toimiessaan kaupunkilehti Oulun Sanomien päätoimittajana 1986-1989.
Suorsa tekee viikottaista DVD-opasta Metroon ja Keskipohjanmaahan. Vuosien varrella palstaa on käyttänyt usea julkaisu: MTV:n internetsivut, Turun Sanomat, KotiPC, Kouvolan Sanomat, Koillis-Sanomat, Etelä-Saimaa ja Kymen Sanomat. Elokuva on kuitenkin vain osa lehtimiehen uraa. Pääelannon hän sai toimiessaan politiikan toimittajana, 1989-1995 Pohjolan Työn toimituspäällikkönä, UP-uutispalvelun toimituspäällikkönä 1995-2002, Glorian ruoka & viinin viinikirjoittajana 2003- ja Ilta-Sanomien torstain ja lauantain viinipalstojen kirjoittajana 1997- . WSOY julkaisi vuonna 2000 Suorsan kirjoittaman kirjan Papà Giovanni – aitoa elämää.
Vapaaksi toimittajaksi ja kustantajaksi hän siirtyi omaan yhtiöönsä vuoden 2002 joulukuussa. Heinäpään Viestintä Oy täytti viisi vuotta marraskuussa 2007. Vuosien varrella yhtiö on kustantanut DVD-oppaiden lisäksi kahdeksan viiniopasta, Kari Ylänteen ja Arto Nybergin Lontoo pubit sekä Munskänkarna-järjestön Juomanlaskijain viinikirjan.

Ilmoitus

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään