4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

The Lego Batman Movie

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Muutaman vuoden takaisesta Lego-elokuvasta omilleen spinnaava Lepakkomies ottaa itseoikeutetusti paikkansa oman napansa ympärillä pyörivässä palikkaseikkailussa. Vastassa ovat kaikki kaanonin pahikset Jokerin johdolla, ja palkintona häämöttää uusioperheen onni.

Hauska ja vauhdikas seikkailu ui edeltäjäänsä synkemissä vesissä, mutta ei tunnu aiheuttavan 5v-koeyleisössä ylimääräistä sydämentykytystä vaikka katseen vaivatta vangitseekin. Aikuisempi yleisö jaksaa hekotella elokuvan tarjoamalle metakommentaarille, mutta aivan edeltäjän veroisesti ei läppä nyt lännä.

Huikean värikylläinen ja miellyttävän terävä kuva pääsisi tietokoneanimaationa hyödyntämään kaikki 4K-formaatin edut, mutta elokuvan masterointi on ilmeisesti tehty vain 2K-tasossa. Jälki on tästä huolimatta vaikuttavan erottelevaa Batmanin puvun pinnan tekstuureita myöten ja pitää kuosinsa myös hurjimmissa taistelupyörteissä. Suomenkielinen ääniraita miksaa hyvin yhteen sankarinsa tarjoaman möreä-äänisen kommentaarin ja taistelurumpujen pärinän sekä muutamat musiikkinumerot.

Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. Ekstroissa tekijöiden ryhmäkommenttiraita (myös 4K-levyllä), neljä lyhytelokuvaa, poistettuja kohtauksia, trailereita ja sarja koosteita elokuvan synnystä ja markkinnoinnista. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Chris McKay
Pääosissa: Will Arnett Zach Galifianakis Michael Cera Rosario Dawson
Tarina: Seth Grahame-Smith Chris McKenna Erik Sommers Jared Stern
Musiikki: Lorne Balfe

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112736989

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään