Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

American Honey

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Elämän rakosista tipahtanut tyttö (Sasha Lane) hakee uutta vauhtia oloonsa liittymällä hetken mielijohteesta maita ja mantuja kiertävien kaupustelijoiden jengiin. Jengin näennäinen pomo (Shia LaBeouf) ottaa tytön siipensä alle, mutta taival omien siipien löytämiseksi on vasta alussa.

Elokuva ottaa innoituksensa New York Timesin artikkelista, joka pureutui lehtien kestotilauksia ovelta ovella kaupustelevien nuorten jengeihin. Koukuttavan tuore ja yllättävä tarina kääntyy tässä elämänmakuiseksi draamaksi, joka loistaa luomissaan ihmiskuvissa, mutta päätyy lopulta meanderoivaksi keskinkertaisuudeksi. Kiinnostavista hahmoista ja satunnaisen yllättävistä tapahtumista huolimatta elokuvalla tuntuu olevan vain vähän sanottavaa aiheestaan - ja liikaa minuutteja pyttipannun tuoreena pitämiseksi.

Erinomainen 4:3 kuva on varsinainen heitto takaisin aikakaudelle, jolloin tämä neliskanttinen kuvasuhde piti hirmuvaltaa yli kotiteattereiden. Kiitettävän skarppi kuva on myös helteiseksi sävytetyltä väritoistoltaan hyvä. Kapeakatseinen kuvasuhde lienee tarkoitettu retrohenkiseksi kikaksi, mutta onneksi siihen vähitellen tottuu. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Andrea Arnold
Pääosissa: Sasha Lane Shia LaBeouf Riley Keough
Tarina: Andrea Arnold
Kuvaus: Robbie Ryan
Musiikki: Earworm

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: minuuttia
Julkaisija:  
  
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään