4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Baywatch

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Vetreän camp-henkinen vauhtikomedia rantavahdeista, jotka pelastavat henkiä, ratkovat rikoksia ja verryttelevät ihmissuhdetaitojaan kuin olisi 1989.

Dwayne "the Rock" Johnson ottaa onnistuneesti Michael Hasselhoffin paikan porukan leveävirneisenä pomona ja johdattaa jenginsä huumekauppiaiden jäljille. Juoni on passelin virtaviivainen ja itseironinen läppä lentää etenkin elokuvan alkupuolella letkeästi. Aikoinaan myös "Babewatch"-nimellä tunnetun sarjan hengen mukaisesti tarjolla on myös spandexiin verhottuja kroppia ja super-hidastettuja slow motion -otoksia näistä - erityisesti Zac Efronin epäluonnolliset vatsalihakset saavat paljon ruutuaikaa. Mukana on myös cameot Hasselhoffilta ja Pamela Andersonilta.

Levyltä löytyy sekä elokuvan teatteriversio, että uusi pidennetty versio. Noin 5 minuutilla pidennetty versio leikkaa muutaman kohtauksen uusiksi ja lisää dialogia, mutta kyse ei varsinaisesti ole mistään "leikkaamattomasta versiosta".

Enemmän kuin vähän photoshopatulta vaikuttava kuva on kiitettävän terävä ja väritoistoltaan kirkas. 2K-masteriin pohjautuva kuva näyttää parhaimmillaan erehdyttävästi 4K-kuvalta ja myös väritoisto yltää HDR-tasolle. Kokonaisuutena kiitettävä kuva antaa ihmeteltävää muutenkin kuin luonnottomien ruumiinosien (lähinnä Efronin pikarusketut/maalatut vatsalihakset) ja spandexin tikkausten muodossa.

4K-version levy on ekstraton, mutta boksista omalta levyltään löytyvä HD-versio tarjoilee lisukkeiksi poistettuja kohtauksia ja kolme koostetta. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Seth Gordon
Pääosissa: Dwayne Johnson Zac Efron Alexandra Daddario David Hasselhoff Pamela Anderson
Tarina: Damian Shannon Marl Swift Jay Scherick David Ronn Thomas Lennon Robert Ben Garant
Kuvaus: Eric Steelberg
Musiikki: Dana Sano Christopher Lennertz

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 116/121 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112741396

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään