Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Jackie

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Puhepitoinen esseetutkielma Jacqueline Kennedyn sielunmaailmasta Dallasin kohtalokkaiden laukausten jälkimainingeissa. Pohjattoman surumielinen kertomus tuntuu nostavan pintaan yksityiskohtia historiallisten tapahtumien taustalta, jotka eivät muuta verta viiniksi, mutta vaikuttavat uskottavilta inhimillisiltä yksityiskohdilta. Historiallisena totuutena tätä ei kuitenkaan kannata ottaa.

Alunperin HBO:n minisarjaksi suunniteltu elokuva tarjoaa kiehtovan tuoreenoloisen version tapahtumista, jotka kaikki tuntevat pääpiirteissään. Natalie Portman tekee nimiroolissa kolkon kärsivän suorituksen henkilökohtaisen menetyksen ja kansakunnan odotusten välissä riutuvana presidentin puolisona. Taival on mielenkiintoinen ja koskettava, mutta lopulta elokuva päästää tutustumaan hahmoihinsa vain hyvin pintapuolisesti. Kennedyt-minisarjan kaksi kautta veivät katsojan huomattavan paljon lähemmäs suvun elämää.

Haalea ja paikoin havaittavan rakeinen kuva luotaa näyttävästi periodimaailmaa, joka on sekin komeasti luotu. Tarkoituksellisen riitasointuinen musiikkiraita antaa paikoin tulkintansa dialogille, joka muutoin täyttää ääniraidan. Ekstroissa ohjaajan ja Portmanin kommenttiraita ja making of (22 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Pablo Larrain
Pääosissa: Natalie Portman Billy Crudup Peter Sarsgaard Greta Gerwig John Hurt
Tarina: Noah Oppenheim
Kuvaus: Stephane Fontaine
Musiikki: Mica Levi

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706168998931

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään