4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Kingsman - The Golden Circle

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Lapsenmielinen ja tyylipuhtaan megalomaaninen agenttiseikkailu virittää laudan lukemattomien muiden genren viihdykkeiden tavoin ja keskittyy tarjoamaan itsevarmaa vauhtiviihdettä. Oikeastaan kyse on kepeän toimintapitoisesta agenttijännäristä romantiikan ja komedian lisämausteilla. Pokerilla tarjoiltu pyttipannu on maukas.

Juoni punoo maailmanlaajuisen huumekaupan ympärille poskettoman itsetuhoisen salajuonen, jonka mutkia Kingsmanin räätälit yrittävät ratkoa yhdessä Amerikan serkkujensa kera. Juoni on kliseistä uutettu sekoitus agenttijännäriä ja minä & prinssi -sarjan ihmissuhdehumppaa, mutta kokonaisuus toimii sulavan letkeästi - ja toisinaan odotuksia herkullisesti pettäen. Audiovisuaalisesti kyse on varsinaisesti karkista. Elton Johnilla on pitkä cameo.

Komean terävä ja luontevan värikylläinen kuva. HDR-väritoisto on tässä annin valovoimaisin tähti, mutta myös kuvan erottelevuus on miellyttävästi kohdillaan joskaan kyse olekaan aidosta 4K:sta. 2.8K-kalustolla kuvattu ja 2K-tasossa masteroitu kuva on skaalattu ylöspäin jälkikäteen. Rikkaan vivahteikas ja mielikuvituksekas miljöö vie vaivatta huomion mukanaan, eikä lisädetaljeja kaipaa vaikka anti pysyykin erottelukyvyn osalta erinomaisen HD:n tasolla. Ääniraita pumppaa riittävästi tehoa toimintajaksoihin ja pitää dialogin luonnollisena.

Boksi sisältää elokuvan 4K- ja HD-versiot omilla levyillään. Jälkimmäisen ekstroissa perusteellinen making of (117 min.), kooste kuvauksista (13 min.) ja kuvagelleria. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Matthew Vaughn
Pääosissa: Colin Firth Julianne Moore Taron Egerton Mark Strong Halle Berry Elton John Channing Tatum Jeff Bridges
Tarina: Jane Goldman Matthew Vaughn Mark Millar Dave Gibbons
Kuvaus: George Richmond
Musiikki: Henry Jackman Matthew Margeson

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 141 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K GDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112742171

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään