Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Walking Dead - 7. kausi

The Walking Dead - The Complete Seventh Season 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Kliseiset sanaleikit käyvät mielessä ennen ”Kävelevien kuolleiden” seitsemättä tuotantokautta. Onko tämä jo ”down and out” ja ”high and dry”, puilla paljailla uusista ideoista ja raikkaista teemoista? Sarjakuvasarjankin uusia suomennettuja osia en ole innokkaasti enää odotellut. Luulo ei ole kuitenkaan tiedon väärti.

Seitsemäs kausi keskittyy aiempaa enemmän vallan ja sen käytön psykologiaan. Se heijastaa, sattumalta tai ei, länsimaisen maailmankuvan järkkyvää tilaa ennakoiden Trumpia, Brexitiä ehkä Kataloniaakin. Tendenssit olivat näkyvillä, mutta ennen kaikkea teemat ovat ikiaikaisen poliittisen sini ja cosini –käyrän ilmentymiä. Tivolibisnes malttaa joskus odottaa tällaisen käyrän käännöstä. The Walking Dead sopii tähän hyvin, koska sarjaa on tehty jo kymmenen vuoden ajan mietintämyssystä toteutukseen.

Turhia paljastelematta voin luvata, että piikkilangalla terästettyä baseball-mailaa heiluttavan Saviors-ryhmän diktaattori Neganin (Jeffrey Dean Morgan) rooli on yksi hurjimmista pahuuden ilmentymistä valkokankaalla, videolla tai striimillä. Schotts NY –prätkätakkia on viime viime aikoina nähty niin monien pikkupulmusten päällä, että ainakin minä riemuitsin. Ei rotsi oikeastaan sovi kenellekään näin hyvin kuin umpihullulle, mutta hyvin älykkäälle manipulaattorille.

Kauden symboli, Neganin Lucilleksi nimeämä maila, on vastakohta B.B. Kingin samannimiselle Gibson 335 –sähkökitaralle. Teho on ennallaan, mutta motiivi eri. Ja mitä Little Richard aikoinaan kysyi: ”Lucille, You won’t do your sister’s will?”

Laadukas kuva ja ääniraita. Kuudella levyllä. Ekstroihin on tallennettu yli kahden tunnin dokumenttit ja yli neljän tuunnin verran poistettuja kohtauksia, pidennettyjä jaksoja ja kommenttiraitoja. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Useita
Pääosissa: Andrew Lincoln Bear McCreary
Tarina: Useita
Kuvaus: Useita
Musiikki: Bear McCreary

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 797 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112740337

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (SF Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään