Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Collateral Beauty

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Runollinen elokuva tyttärensä kuoleman jälkeen kuoreensa vetäytyneestä newyorkilaisesta mainosmiehestä (Will Smith), jonka yhtiökumppanit venyvät röyhkeään temppuun saadakseen tämän takaisin elävien kirjoihin.

Satumaisin askelin tarinaansa eteenpäin tallaava elokuva sotkee kiinnostavalla tavalla tosielämän ja puhtaan sadun aineksia. Kuolema, rakkaus ja aika esiintyvät elokuvassa ihmismuodossa kuin Dickensin sadussa konsanaan, mutta ovat lihaa ja verta jos näin haluaa uskoa. Rakennelma on hivenen pöhkö, mutta tarinan sydän on paikoillaan ja näyttelijäsuoritukset nappiosumia omassa kastissaan. Lopputulemana on elämänmyönteinen jouluelokuva, jonka voi katsoa näin juhannuksen allakin nikottelematta.

Erinomainen kuva ja vetreä ääniraita. Kuvallinen kerronta hyötyy mukavasti autenttisista New Yorkin maisemista aina Washington Square -aukiolta keskuspuistoon ja Brooklyniin saakka. Detaljit, patina ja kevättalvisen kolkko värimaailma toistuvat virkeästi. Puhtaasti soljuva ääniraita elävöittää antiaan toisinaan musiikkiraidalla, joka löytää osuvat nuotit tunnelmien ja tempon väliltä. Ekstroissa lyhyt making of (15 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: David Frankel
Pääosissa: Will Smith Edward Norton Kate Winslet Michael Pena Helen Mirren Keira Knightley Naomie Harris Jacob Latimore
Tarina: Allan Loeb
Kuvaus: Maryse Alberti
Musiikki: Theodore Shapiro

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 7340112736750
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään