DVD - Arvostelu

Cartouche DVD arvostelu kansi

Cartouche

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Alexande Dumas vanhempansa lukeneet eivät koe tyydytystä selaillessaan epätoivoisesti tunnetuimpia suoratoistopalveluja.

Levyllä vanhan ajan kunnon seikkailuja löytää halutessaan, onneksi. Dumas-pastissi Seikkailija Cartouche, miekka ja romanssi -lajityypin tunnettu teos ei tosin parhaita valintoja ole. Ohjaajana on Mies Riosta -seikkailusta tuttu de Broga.

Jean-Paul Bemondon karisma ja Claudia Cardinalen kauneus eivät riitä peittämään alleen lapsellisia juonenkäänteitä. Silti tämän katsoo mieluummin kuin tusinan nykypäivän seikkailuelokuvia.

Oma nykypäivään linkittyvä teemansa tässä toki on. Metoo käy mielessä ja myös se tullee selväksi, että ranskalaisten keltaliivikeskustelu täytyy ulottaa kuningasajalle saakka.

Kohinaisen kuvan värit ovat karmiinisen karmeat. VHS-tasostaan huolimatta tämä jotenkin kuitenkin toimii, eikä sen takia tarvitse levykelkkaa huudattaa. Äänentoisto on karkeahko, mutta toimiva. Katsoja voi valita alkuperäisen ranskan tai dubatun englannin. Suositeltava on alkuperäinen, jota voi halutessaan ehostaa englantilaisilla teksteillä. Ekstroja ei ole tallennettu, mutta kansiossa on hieno pinup-kuva Claudiasta. R1-levy. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Philippe de Broga
Pääosissa: Jean-Paul Belmondo Claudia Cardinale Jean Rochefort
Tarina: Daniel Boulanger Philippe de Broga Charles Spaak
Kuvaus: Christan Matras
Musiikki: Nathaniel Méchaly

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1962Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
  EAN: 01313114929

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään