Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Loving

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Melankolisesti lipuva draama valkoisesta miehestä ja mustasta naisesta, jotka päättävät mennä naimisiin 50-luvun rotusyrjinnästä huolimatta. Elokuvan taustalla on Richard ja Mildred Lovingin tarina, joka johti Yhdysvalloissa korkeimman oikeuden päätökseen kumota rotujen väliset avioliitot kieltäneet lait vuonna 1967.

Joel Edgerton ja Ruth Negga tekevät seesteisen rauhalliset roolisuoritukset, joiden sykettä odotettavissa olevat vastoinkäymisetkään eivät juuri nosta. Hurjasta tarinasta ei sinällään puutu mielivaltaa tai mielipuolisia päätöksiä, mutta elokuvana tämä jää harmillisen mekaaniseksi ja elottomaksi taipaleeksi.

Komeasta kuosista ja mielenkiintoisesta tarinasta huolimatta kokonaisuus lässähtää vaivoin funktionaalisiin näyttelijäsuorituksiin ja puisevaan kerrontaan. Käden mitan päähän jätetyt hahmot ilmeisesti pysyvät uskollisina tosielämän esikuvilleen, mutta on vaikea välttyä tunteelta, että hahmot on tässä koottu enemmänkin julkisten esiintymisten kuin kodin arjen pohjalta. Heikkouksistaan huolimatta kyse on rauhallisesti elävästä elokuvasta, joka ei ainakaan sorru melodramaattisiin alleviivauksiin.

Hillitty, mutta halittu periodikuva luo miljöönsä harkitun uskottavasti. Moitteettoman vakaa kuva on paitsi erotteleva myös väritoistoltaan miellyttävä. Seesteinen ääniraita toistaa dialogin vapaasti hengittäen ja hakee musiikkivalinnoiltaan pahaenteisen trillerin sävyjä. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, making of -dokumentti ja kolme koostetta. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jeff Nichols
Pääosissa: Joel Edgerton Ruth Negga Marton Csokas Nick Kroll Michael Shannon
Tarina: Jeff Nichols
Kuvaus: Adam Stone
Musiikki: David Wingo

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083123277

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään