4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Split

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Kuudennen aistin ja Kylän jälkeen kohti unholaa matkannut yllätysten mies M. Night Shyamalan palaa omintakeisella kauhujännärillä, jossa kolme teinityttöä joutuu monipersoonaisen murhamiehen (James McAvoy) vangeiksi. Henkilöllisyys kerrallaan esiin nousevat persoonat petaavat tietä todellisen monsterin tuloon.

Yliluonnollisuuden kanssa flirttaileva kauhujännäri on koukultaan tuore ja otteeltaan asiaankuuluvan ahdistava tapaus. James McAvoy tekee hyvää jälkeä monitahoisessa roolissaan, joka ei ainoastaan ole mysteerin pelinrakentaja vaan koko joukkue itsessään. Verrattain tuoreella otteella eri persooniin suhtautuvan trillerin suurin yllätys on silti sen jälkinäytös, joka lupaa Shyamalanin lähtevän yksin Marvelin perään omaa Kostajat-kaanoniaan rakentamaan.

Erinomainen kuva on vivahteikkaan kylmäsävyinen ja viiltävän terävä. Ihon huokoisiin asti menevä toisto antaa kauheille tapahtumille epämukavan välittömän tunnun, joten kyse on tasokaasta 4K-kuvasta. Kaikesta päätellen digitaalisesti kuvattu elokuva on sekä kuvattu että masteroitu 4K-tasossa, joten kyse on aidosta 4K-kuvasta.

Itse 4K-version levy on ekstraton, mutta boksista löytyy myös HD-versio omalla levyllään. HD-version ekstroissa vaihtoehtoinen loppu, poistettuja kohtauksia, making of ja koosteet Shyamalanista ja McAvoysta. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: M. Night Shyamalan
Pääosissa: James McAvoy Anya Taylor-Joy Betty Buckley
Tarina: M. Night Shyamalan
Kuvaus: Michael Gioulakis
Musiikki: West Dylan Thordson Susan Jacobs

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083121570

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään