Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

My Friend Dahmer

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Sarjamurhaaja Jeffrey Dahmerin nuoruudesta kertova elokuva maalaa kuvan huomionkipeästä, mutta ympäristöönsä huonosti sopineesta nuorukaisesta, joka päätyi surmaamaan 17 poikaa. Elokuva näyttää uskottavasti kuinka Dahmer vähä vähältä tipahti sekä perheensä että ympäröivän yhteiskunnan lattialautojen välistä, mutta ei tunnu silti pyrkivän luomaan tekosyitä hirmuteoille.

Maantien varrelta löytyneiden eläintenraatojen kanssa puuhastelusta siirrytään uskottavien sysäysten kautta yhä häiriintyneemmille linjoille kunnes kyseessä ovat jo ihmishenget. Hallitusti sykkivä elokuva ei mässäille aiheellaan, ei revittele pääosansa omituisuudella eikä liioin yritä tehdä tästä sattuman uhria, joten kyse on harvinaisen selväpäisestä kertomuksesta. Elokuva toimii prologina Dahmerin murhille, joten ihmisverta tässä ei nähdä vaikka tunnelma käykin painostavaksi.

Elokuva perustuu Dahmerin koulukaverin Derf Backderfin omakohtaisista kokemuksistaan ammentamaan samannimiseen sarjakuvaan, josta on ilmestynyt sekä 24-sivuinen että 224-sivuinen versio. Sarjakuva päätyi ilmestymisvuonnaan 2012 Time-lehden top5-listalle ei-fiktiivisenä kirjana. Elokuvan kertomaan tarinaan tuntuu siis olevan uskominen.

Hitusen kelmeä ja pehmeä, mutta moitteettoman vakaa periodikuva hoittaa tonttinsa ilmeikkäästi. Seesteinen ääniraita. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Marc Meyers
Pääosissa: Ross Lynch Anne Heche Dallas Roberts Alex Wolff Tommy Nelson Vincent Kartheiser
Tarina: Marc Meyers Derf Backderf
Kuvaus: Daniel Katz
Musiikki: Andrew Hollander Jonathan Leahy

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083140588

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään