4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Get Out

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Arvaa kuka tulee päivälliselle -elokuvan kevytmielinen kauhuversio haluaa naurattaa enemmän kuin säikytellä, mutta esittää silti kysymyksen selviääkö kukaan anoppilan reissusta hengissä?

Mustan komedian suuntaan taipuva elokuva heittää kattilaan roturajat ylittävän nuorenparin, tytön eksentriset vanhemmat, euforisen epäilyttävän palvelusväen, semi-rasistisen kilahtaneen suvun, ripauksen menneitä traumoja ja murhamysteeriltä maistuvan kuosin anoppilassa vietetyn viikonlopun muodossa. Keitos on tuore ja koukuttava yli budjettiluokan.

Väritoisto yltää HDR-nimikkeen arvoiseksi ja myös erottelukyky on hyvin kohdallaan vaikkei antia erehdy luulemaan aidoksi 4K:ksi. Väitetysti 3.4K:na kuvattu elokuva on masteroitu 2K:na, joten tästä ei myöskään ole kyse. Kynttilän valossa illallispöydässä kuvatut otokset näyttävät osin perin pulverimaisilta, mutta päivän valossa kuvatut otokset ovat puolestaan voittopuolisesti erinomaisia. Rauhallinen ääniraita soi puhtaasti.

4K-levyn ekstroissa ohjaaja/käsikirjoittajan kommenttiraita ja erillisen HD-version lisukkeina poistettuja kohtauksia, tekijöiden kyselytunti ja kooste. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jordan Peele
Pääosissa: Daniel Kaluuya Allison Williams Bradley Whitford Catherine Keener Caleb Landry Jones Stephen Root
Tarina: Jordan Peele
Kuvaus: Toby Oliver
Musiikki: Michael Abels

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083132651

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään