4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

XXX - Return of Xander Cage

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Vuosien hiljaiselon jälkeen Tripla-X (Vin Diesel) tekee paluun vakoojamaailman pyörteisiin kun konnat taas kerran uhkaavat vapaan maailman viestikyyhkyjä maan kiertoradalla. Meno ei kuitenkaan ole turhan tiukkapipoista vaan aina löytyy aikaa paitsi läpälle myös adrenaliininhuuruisille stunteille maalla, merellä ja ilmassa. Extreme-lajeja kosiskelevia päättömiä stuntteja tässä riittääkin milloin tele-maston nokasta alas lasketellen, aallon putkessa surffaten tai laskuvarjojen kanssa kikkaillen.

Elokuvan juoni on sikäli virttinyt ja fysiikan lakeja uhmaavia aukkoja täynnä, että järki on parasta pitää tiukasti jäässä tätä katsoessa. Muutoin seikkailu etenee sopivasti kieli poskessa ja meno on kaikkinensa suurieleisen kosmopoliittia ja lennokasta. Paikoin tosin tuntuu, että Vin Diesel taitaa seurata Steven Seagalin jalanjälkiä kohti puolieläkettä, mutta tässä virnistys on vielä vetreä. Geneerinen kesäleffa.

3.4K:na kuvattu ja 2K:na masteroitu elokuva näyttää ilahduttavan erottelevalta ja väritoistoltaan suorastaan pirskahtelevalta. Kyse ei ole aidosta 4K:sta, mutta anti on paikoin erehdyttävän jäsentynyttä ja suurieleistä. Ääniraita jää kuivaksi, mutta hoitaa tonttinsa passelin geneerisesti.

4K-version levy on tuttuun tapaan ekstraton, mutta boksista löytyy myös elokuvan HD-versio lisukkeineen. Ekstroissa neljä koostetta elokuvan synnystä ja sarja mokia. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: D. J. Caruso
Pääosissa: Vin Diesel Donnie Yen Deepika Padukone Kris Wu Ruby Rose Tony Jaa Nina Dobrev Samuel L. Jackson Toni Collette
Tarina: F. Scott Frazier
Kuvaus: Russell Carpenter
Musiikki: Brian Tyler Robert Lydecker

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112737351

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään