Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Truth Matters

Shock and Awe 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

TV-elokuvamainen selonteko G. W. Bushin johtaman Amerikan tiestä Afganistaniin ja Irakiin vuoden 2001 WTC-iskun jälkeen. Hallinnon määrätietoinen kujanjuoksu Irakiin yllätti aikoinaan monet, näin myös elokuvan esittämät lehtimiehet, jotka kaivelevat totuutta huhujen takaa.

Tositarinaan pohjaava elokuva maistuu selväjärkiseltä ja miltei dokumentaarimaiselta, mutta koukuttava elokuva tämä ei ole. Sinällään kiinnostava tarina ei tunnu kertovan mitään uutta, vaikka joukossa on varmasti fiktiivisiäkin elementtejä. Hyvistä näyttelijöistä huolimatta keitos jää mekaaniseksi ja puolivillaiseksi yritykseksi kertoa kiehtovasti Don Quijotea muistuttava tarina Knight Ridder -toimiston lehtimiehistä, jotka olivat yksin teoriansa kanssa muun lehdistön syödessä liiaksi hallinnon käsistä. Lopulta tuulimylly kyllä kaatui.

Nätti ja näyttävä kuva on skarppi ja jäsentynyt. Ote on videomainen, mutta lavastusta myöten viitseliäs. Ääniraita luottaa pääosin dialogiin, joka toistuu hieman karkeasti, mutta uskottavasti. Musiikkiraita on läpeensä televisioimainen, ja olisi paremmin kotonaan West Wingin jaksossa kuin täysiverisessö elokuvassa. Ekstroissa hyvä making of -kooste (12 min.), jota ei mainita levyn kannessa. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Rob Reiner
Pääosissa: Woody Harrelson James Marsden Rob Reiner Jessica Biel Milla Jovovich Tommy Lee Jones
Tarina: Joey Hartstone
Kuvaus: Narry Markowitz
Musiikki: Jeff Beal

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169001609

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Scanbox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään