Uusimmat arvostelut

4K UHD arvostelu kansi
Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldFantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Ohjaus David Yates
Pääosissa mm. Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol ja Ezra Miller

Harry Potterin luojan J. K. Rowlingin jatkosaaga loikkii edellisosan tavoin kepeästi Atlantin molemmin puolin ja sekä arkisen että taianomaisen rinnakkaismaailman välillä. Maailmaltaan hengästyttävän komea ja hämmentävän tuhti eepos tarjoaa paljon ihmeteltävää lorufantasian faneille, eikä meno tunnu tyhjänpäiväiseltä tai tylsältä. Pinta ja näyttelijäsuoritukset ovat hienosti kohdallaan, mutta tarina ui sen verran syvissä vesissä, että elokuva vaatii katsojalta kohtuullista vihkiytymistä. Nätti ja tunnelmallinen seikkailu on silti kaikkea mitä Potterinsa nähnyt katsoja odottaa.

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
Bad Times at El RoyaleBad Times at El Royale
Ohjaus Drew Goddard
Pääosissa mm. Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm ja Cailee Spaeny

Näytelmämäinen tarina kahden osavaltion, Nevadan ja Kalifornian, rajan yli rakennetusta motellista, jonka kirjavalla asukaskaartilla on kana kynittävänä kohtalon kanssa.

1960-luvulle sijoittuvan pulp-jännärin tyylipuhdas inkarnaatio tarjoaa kieli leikkisästi poskessa tehtyä ja silti täysin pokerilla tarjoiltua kieroilua, jossa jokaisella vieraalla on oma roolinsa pelattavanaan. Visuaalisesti huikean huoliteltu tarina uhkaa jäädä etäiseksi, mutta ote on koukuttavan kirpeä ja mysteeri viihdyttävä.

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
4K UHD arvostelu kansi
Mortal EnginesMortal Engines
Ohjaus Christian Rivers
Pääosissa mm. Hera Hilmar, Robert Sheehan, Hugo Weaving, Jihae ja Ronan Raftery

Omintakeinen fantasiajännäri tulevaisuudesta, jossa kaupungeista on tullut telaketjuilla pitkin tasankoja liikkuvia mekaanisia hirviöitä, jotka syövät toisiaan kuin nälkäiset saalistajat konsanaan. Tätä näyttämöä vasten avautuva ikiaikainen satu ottaa sankareikseen pojan ja tytön, joiden täytyy yhdessä oikaista jäljellä olevan ihmiskunnan kurssi ennen kuin edessä on uusi ydintuho.

Post-apokalyptisen ajaton ja kuvastoltaan perin brittihenkinen miljöö ottaa innoituksekseen ruosteisen metallin ja höyrykoneet, joiden pohjalta syntyy viihdyttävän vieras seikkailu kaikista tutuista aineksista huolimatta. Kokonaisuus on sekä tarinallisesti että visuaalisesti ahdettu...

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Näytä lisää uusia arvosteluita

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään